Barion Pixel

Hogyan működik a bérlés?

Hogyan működik a bérlés?

Karámok esetében 2 hónap, az összes többi termék esetében egy hónap, amely tetszőlegesen akár havonta hosszabbítható, amíg szükség van a termékre.

Fordulókor e-mail-ben érkezik a számla a következő havi bérleti díjról. Ha ennek utalása megtörténik automatikusan hosszabbítunk, ha nem kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a termék visszaszállítása miatt!

A futárnál, a termék átvételekor tudod kiegyenlíteni az összes költséget: bérleti díjat, kauciót, illetve a szállítási díjat is.

Termékünket személyesen is visszahozhatod a veresegyházi telephelyünkre, de ha szeretnél visszaszállítást honlapunkon keresztül meg tudod rendelni a „Visszaszállítást kérek” menüpont alatt.

Mivel visszaszállításkor szükséged lesz rájuk praktikus megőrizni a csomagolóanyagokat, ellenkező esetben Neked kell gondoskodni a termékek visszaszállításáról, csomagolásáról.

Természetesen minden termékünket tisztítva, fertőtlenítve kapod, szükség esetén a használati utasítás szerint Te is elvégezheted a bérlés időtartama alatt.

Nem, mivel minden visszaérkező terméket tisztítunk, visszaküldés előtt nem kell Neked is.

Személyes visszaszállításkor készpénzben vagy utalással, futárral történő szállításkor banki átutalással – ehhez e-mail-ben kérjük szépen a bankszámlaszámod az info@babycucc.hu címre.

Igen, ha szeretnél egy árajánlatot a nálad lévő termékre vedd fel velünk a kapcsolatot az info@babycucc.hu címen vagy telefonon.

Igen, több termék rendelése, termékajánlás vagy hosszú távú bérlet esetén is biztosítunk kedvezményeket a bérlet teljes időtartamára, keress bátran a részletekért.

Hétköznapokon 9-17 óra között várunk személyes átvételre, előzetes, telefonos vagy e-mail-es egyeztetésed megköszönjük az ügyfélütemezés gördülékenysége érdekében.

0